Home Carti PDF Guru Ramana. Memorii si note

[PDF] Guru Ramana. Memorii si note

Coperta Carte Guru Ramana. Memorii si note

Iti doresti sa citesti cartea Guru Ramana. Memorii si note publicata de Mix? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Guru Ramana. Memorii si note

Editura: Mix

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Amintirile unei asocieri apropiate, intinse pe o perioada de peste paisprezece ani cu renumitul Maestru Sri Ramana Maharshi sunt cu adevarat foarte bogate, totusi, dat fiind ca majoritatea lor sunt de natura spirituala, ele vor ramane in mare masura neexprimate. Partea I cuprinde aceste reminiscente – primele impresii despre Maestru -, influenta lui spirituala asupra discipolilor, conditiile predominante la Ashram in acele vremuri, cateva reflectii si episoade autobiografice etc. Partea a II a consta din extrase din caietele in care autorul consemna din cand in cand, aproape imediat ce erau rostite, raspunsurile traduse in engleza ale Maestrului. Ele acopera practic intreaga gama de intrebari pe care un incepator pe aceasta cale si le-ar pune, si care, de fapt, au fost rostite fie de autor, fie de altii in prezenta lui. Partea a III a este jurnalul pe care autorul l-a tinut in perioada ultimilor doi ani ai vietii Maestrului. El descrie, cu precadere, scenele finale ce vor incheia evolutia pamanteasca de membru ilustru al divinei rase de rishi care, vreme de mii de ani, au sfintit acest pamant prin prezenta si invatatura lor sublima despre Absolut….

Cartea Guru Ramana. Memorii si note PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.