Home Carti PDF Hanuman. Devotiunea si puterea zeului cu chip de maimuta de Mataji...

[PDF] Hanuman. Devotiunea si puterea zeului cu chip de maimuta de Mataji Devi Vanamali

Coperta Carte Hanuman. Devotiunea si puterea zeului cu chip de maimuta

Iti doresti sa citesti cartea Hanuman. Devotiunea si puterea zeului cu chip de maimuta scrisa de Mataji Devi Vanamali si publicata de ATMAN? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ATMAN

Descriere completa: Sri Hanuman este cel mai mare dintre toti adoratorii Domnului. Este un jnani (o fiinta care detine intreaga cunoastere) in sensul cel mai strict al cuvantului. El a fuzionat cu Domnul sau, Sri Rama, in propria sa fiinta si Il vede in tot si in toate. Cunoasterea asupra adevarului pe care a atins-o nu se limiteaza insa doar la aceasta. Asa cum spune Sri Krishna:„Cand cineva ma vede in oricesi vede totul ca fiind eu insumi, Atunci pe acela eu nu il parasesc niciodata si nici el nu ma va parasi nicicind pe mine. Iar cel care in aceasta uniune a iubirii Ma adora in tot ce i se infatiseaza privirii, Oriunde s-ar afla, Acela traieste in mine cu adevarat…“ – Bhagavad Gita, capitolul VIAceasta este cheia de care ne putem folosi pentru a-l intelege pe Sri Hanuman. El il slujeste pe Sri Rama in toate fiintele, indepartand obstacolele din calea lor pentru ca ele sa poata descoperi adevarul in universul lor launtric. El realizeaza ca de fapt Nu Exista „alte“ fiinte, ci doar Rama. Motivat de iubirea nascuta din Adevar care se manifesta sub forma compasiunii fata de fiintele care cred ca sunt separate de El, Hanuman actioneaza constant, neobosit, pentru a le indeparta suferinta…

Cartea Hanuman. Devotiunea si puterea zeului cu chip de maimuta in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.