Home Carti PDF Hipnoza si stresul. Ghid pentru clinicieni de Peter J. Hawkins

[PDF] Hipnoza si stresul. Ghid pentru clinicieni de Peter J. Hawkins

Coperta Carte Hipnoza si stresul. Ghid pentru clinicieni

Iti doresti sa citesti cartea Hipnoza si stresul. Ghid pentru clinicieni scrisa de Peter J. Hawkins si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Ghid practic privind utilizarea hipnozei in tratamentul pacientilor ce sufera de o gama larga de tulburari legate de stres, lucrarea combina metodele traditionale ale hipnozei cu abordarea ericksoniana si a lui Rossi privind hipnoterapia. Sunt oferite indrumari detaliate privind desfasurarea interviului clinic, exemple referitoare la pregatirea pacientului pentru hipnoza, modele de „scenarii“ clinice ce pot fi folosite in cadrul sedintelor de hipnoza etc. De asemenea, sunt recomandate anumite tipuri de interventii pentru diversele tulburari legate de stres la adulti si copii, precum anxietatea, disfunctiile sexuale, insomnia etc. Volumul se adreseaza consilierilor psihologici, psihoterapeutilor, psihiatrilor, psihologilor si medicilor, dar si hipnoterapeutilor experimentati. Cuprins: Sedinta hipnotica; Intarirea eului; Sugestia directa si autohipnoza; Abordarile ericksoniene; Abordarile hipnoanalitice; Tratamentul problemelor specifice; Renuntarea la fumat; Sindromul de stres posttraumatic; Copiii si familia…

Cartea Hipnoza si stresul. Ghid pentru clinicieni in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.