Home Carti PDF Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura...

[PDF] Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura de Florin Grozea

Coperta Carte Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura

Iti doresti sa citesti cartea Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura scrisa de Florin Grozea si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia HORS COLLECTION a editurii Polirom. Daca doriti sa urmati o cariera muzicala, cartea lui Florin Grozea va ofera toate informatiile necesare pentru a deveni un compozitor sau un interpret de succes. Pe langa ideile si sfaturile practice care va ajuta sa va impuneti pe piata muzicala si sa va mentineti in top – de la compunerea versurilor si a melodiilor pana la crearea imaginii si autopromovare –, veti gasi linkuri utile, dar si secrete ale succesului unor artisti romani celebri, ca Inna, Smiley, Morandi, Edward Maya si altii. Urmati aceste sfaturi si in scurt timp, dintr-un artist independent cu resurse financiare limitate, puteti deveni un autor de hituri sau un star international. Cui se adreseaza cartea?Profesionistilor din industriile creative care vor sa afle caile neconventionale alese de artistii de succes international; Profesionistilor implicati in construirea si promovarea unui brand; Tinerilor pasionati de muzica si tehnologie care vor sa afle secretele din spatele unor povesti de succes; Artistilor care cauta inspiratie si metode pentru a se promova online si pentru a face bani pe Internet…

Cartea Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.