Home Carti PDF Homo Deus. Scurta istorie a viitorului

[PDF] Homo Deus. Scurta istorie a viitorului

Coperta Carte Homo Deus. Scurta istorie a viitorului

Iti doresti sa citesti cartea Homo Deus. Scurta istorie a viitorului publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Homo Deus. Scurta istorie a viitorului

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sapiens ne-a aratat de unde venim. Homo deus ne arata incotro ne indreptam. De-a lungul istoriei, omenirea s-a confruntat constant cu trei probleme cruciale: razboiul, foametea si molimele. In secolul XX, a reusit sa le rezolve in mare masura. Razboiul nu mai are aceeasi putere de distrugere: in prezent numarul celor care se sinucid e mai mare decit al celor morti in conflicte armate. Foametea dispare: oamenii sufera mai degraba din cauza obezitatii decit din cauza malnutritiei. Molimele nu mai fac ravagii: mai multi oameni mor de batrinete decit in urma bolilor infectioase. Ce anume va lua insa locul razboiului, foametei si molimelor in agenda omenirii? Ce destin vom alege pentru noi insine, ce scopuri ne vom stabili? Yuval Noah Harari exploreaza proiectele, visurile si cosmarurile care ne vor marca viitorul. Omul va incerca sa devina asemenea zeilor, invingind moartea si creind viata artificiala. Este chiar urmatorul stadiu al evolutiei – Homo deus.”O carte remarcabila, cu perspective si reinterpretari profunde ale lucrurilor pe care credeam ca le stim despre noi si despre istoria noastra. O carte foarte inteligenta, plina de observatii patrunzatoare si ironie muscatoare… O carte neobisnuita, o carte cool.” (The Guardian)”Asemenea marilor epopei, Sapiens avea nevoie de o continuare. Aceasta este Homo deus, in care viitorul dupa toate probabilitatile apocaliptic este imaginat in detaliu. E un scenariu fascinant al nenumaratelor moduri in care am putea sa dam gres din cauza ca vrem prea mult.” (The Observer)”O carte extraordinara… Nu doar schimba felul in care vezi lumea dupa ce o citesti, ci infatiseaza trecutul intr-o lumina diferita.” (Mail on Sunday)”Provocatoare… Opera unui ginditor inzestrat.” (The New York Times)”Harari are abilitatea de a condensa memorabil mari idei si de a le imbina cu umorul. El ne ofera nu doar lectii de istorie, ci o lectie de metaistorie.” (The Washington Post)”Istoria a inceput cind oamenii au inventat zeii si se va sfirsi cind o…

Cartea Homo Deus. Scurta istorie a viitorului PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.