Home Carti PDF Hrana familiei – pledoarie pentru intoarcerea la sanatate

[PDF] Hrana familiei – pledoarie pentru intoarcerea la sanatate

Coperta Carte Hrana familiei - pledoarie pentru intoarcerea la sanatate

Iti doresti sa citesti cartea Hrana familiei – pledoarie pentru intoarcerea la sanatate publicata de Accent Print? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Hrana familiei – pledoarie pentru intoarcerea la sanatate

Editura: Accent Print

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Motto: ”nutritia nu este o simpla operatie fiziologica ci reinnoieste comuniunea primordiala” Mircea Eliade Cititorule, ai in mana o carte simpla si eficienta in scopul pe care si l-a propus autoarea. Este scrisa de o mama care a vrut sa isi apere copii de greselile alimentatiei moderne si a reusit atat in ceea ce si-a propus cat si in redactarea informatiilor pe care le-a obtinut in mod autodidact. Este cu atat mai mult laudabil, cu cat subiectul naturismului in general, si al alimentatiei curate in special, nu intra decat rareori in zona de interes a profesionistilor. Prin stilul accesibil si informatia corecta pe care o prezinta, este de dorit sa fie in casa tuturor si astfel, o multime de afectiuni pot fi evitate. Cartea are, in primul rand, un mesaj si un rol profilactic – efect pretios si cel mai de dorit in domeniul asistentei medicale. Urmati sfaturile acestei mame! Prof. dr. Pavel Chirila CUPRINS I. Introducere II. Aspecte esentiale privind alimentatia moderna a romanilor III. Alimentatia traditionala a romanilor IV. Solutii … sau cum mai putem manca sanatos in prezent 1. Substantele nutritive 2. Hrana sanatoasa 3. Nevoile speciale de crestere a copilului 4. Alimentatia copilului in post V. Incheiere…

Cartea Hrana familiei – pledoarie pentru intoarcerea la sanatate PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.