Home Carti PDF Ia decizii bune! Cum sa alegi corect in viata si in...

[PDF] Ia decizii bune! Cum sa alegi corect in viata si in cariera de Chip Heath

Coperta Carte Ia decizii bune! Cum sa alegi corect in viata si in cariera

Iti doresti sa citesti cartea Ia decizii bune! Cum sa alegi corect in viata si in cariera scrisa de Chip Heath si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: Cercetarile in domeniul psihologiei au aratat ca deciziile noastre sunt afectate de o serie de distorsiuni si elemente irationale, printre care si faptul ca… uneori avem prea multa incredere in noi. Cautam informatii care ne sustin punctele de vedere si le evitam pe cele care nu o fac. Suntem distrasi de emotii. Se pare ca, atunci cand este vorba de luarea deciziilor, creierele noastre sunt instrumente imperfecte. Din pacate, simplul fapt de a fi constienti de aceste lucruri nu rezolva problema, la fel cum faptul ca stim ca avem miopie nu ne ajuta sa vedem mai bine. Adevarata intrebare este: Cum putem sa ne descurcam mai bine?In la decizii bune!, Chip si Dan Heath, bazandu-se pe un studiu exhaustiv asupra literaturii referitoare la luarea deciziilor, ne prezinta un proces menit sa contracareze aceste distorsiuni. Scrisa intr-o maniera antrenanta, cartea isi poarta cititorii intr-o calatorie de neuitat, de la trucul ingenios folosit de un star rock pentru luarea unei decizii, la achizitia dezastruoasa realizata de un CEO, pana la intrebarea unica ce poate adesea sa ajute la luarea unor decizii personale spinoase.„Cea mai importanta misiune a unui lider este aceea de a lua decizii bune, ceea ce – avand in vedere imposibilitatea cunoasterii absolute a viitorului – este dificil de realizat in mod consecvent. Fratii Heath ne arata cum sa navigam pe terenul minat generat de mintile noastre irationale si cum sa ne crestem sansele de succes.” – Inc. Magazine..

Cartea Ia decizii bune! Cum sa alegi corect in viata si in cariera in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.