Home Carti PDF Idei de schimb

[PDF] Idei de schimb

Coperta Carte Idei de schimb

Iti doresti sa citesti cartea Idei de schimb publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Idei de schimb

Editura: Institutul European

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Societate si Publicistica a editurii Institutul European si reprezinta o selectie din cele mai reprezentative articole ale autorului publicate in ziare si reviste cum ar fi Adevarul, Esquire, Altitudini, Tribuna, Evenimentul Zilei sau Observator cultural. Articolele au o natura critica si analitica, supunand discutiei publice probleme uitate sau ignorate de elitele culturale si politice, cum ar fi inegalitatea sanselor in educatie, dispretul fata de lumea rurala, modul in care faima si prestigiul cultural sunt construite in viata publica, felul in care fundamentalismul religios se intersecteaza cu tehnologia de varf, venalizarea bisericii si revolutia economiei de piata din Romania, ori faptul ca identitatea romaneasca este una hibrida, de frontiera. O parte din articole se bazeaza pe cercetari sociologice si sondaje de opinie special comandate sau in care autorul a participat personal, ceea ce adauga o nota de sobrietate analitica discursului sau. Articolele sunt in acelasi timp si chemari la depasirea sechelelor socio-culturale romanesti, propunand noi modele culturale si de comportament….

Cartea Idei de schimb PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.