Home Carti PDF Iluminari pentru o noua era

[PDF] Iluminari pentru o noua era

Coperta Carte Iluminari pentru o noua era

Iti doresti sa citesti cartea Iluminari pentru o noua era publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Iluminari pentru o noua era

Editura: For you

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: “Aceasta carte nou publicata de Suzanne Ward, cu mesaje primite de la fiul ei, Matei, care se afla in Nirvana (numele corect al Raiului) inca de la moartea lui, survenita in 1980, cand avea doar 17 ani, este si mai emotionanta, mai inaltatoare si mai importanta decat am sperat!Inca o data ne sunt prezentate multe subiecte incitante, de la cum actioneaza rugaciunea pana la Copiii Indigo, centura de fotoni, ascensiunea Pamantului, cercurile din lanuri, trenele de condens, demascarea Rezervelor Federale, modificari ale ADN-ului, influente reptiliene, Iisus etc., iar aproximativ doua treimi din carte contin un dialog direct intre Dumnezeu si Suzanne, totul tinandu-ti atentia treaza, pe parcursul acestei carti colosale. Ce bucurie sa traim experienta intalnirii cu Dumnezeu, care vorbeste in termeni extrem de simpli, si, in acelasi timp, sa vedem ca Dumnezeu are un urias simt al umorului! De cand am citit aceasta carte, am inteles mult mai bine enorma diferenta dintre Dumnezeu si CREATOR. Sunt absolut sigur ca multi cititori vor fi surprinsi sa vada cat de etern si de PUTERNIC este darul pe care l-am primit de la CREATOR � cel al liberului arbitru!Ce altceva mai e de spus, decat citeste aceasta carte, precum si celelalte Carti ale lui Matei. Atunci vei intelege de ce le-am plasat, cu toata sinceritatea, printre primele cele mai bune zece carti scrise vreodata pe Pamant!Totul este bine. Binecuvantati fie Suzanne Ward, Matei, voi toti, noi toti! Iti multumim, Doamne!”…

Cartea Iluminari pentru o noua era PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.