Home Carti PDF Imparateasa Orhidee (Top 10+) de Anchee Min

[PDF] Imparateasa Orhidee (Top 10+) de Anchee Min

Coperta Carte Imparateasa Orhidee (Top 10+)

Iti doresti sa citesti cartea Imparateasa Orhidee (Top 10+) scrisa de Anchee Min si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Cartea a fost publicata la editura Polirom, in colectia Top10+.Imparateasa Orhidee este povestea unei tinere manciuriene care, pentru a-si salva familia din ghearele saraciei si pentru a evita casatoria cu varul ei, participa alaturi de alte trei mii de fete la selectia concubinelor imperiale. Odata aleasa una dintre cele sapte sotii ale imparatului Hsien Feng, Orhideea trebuie sa infrunte misterele, intrigile, ritualurile si superstitiile Orasului Interzis, in care va ramane vreme de 46 de ani. Citeste aici o recenzie a cartii Imparateasa Orhidee…

Cartea Imparateasa Orhidee (Top 10+) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.