Home Carti PDF Imparatul cu sapca

[PDF] Imparatul cu sapca

Coperta Carte Imparatul cu sapca

Iti doresti sa citesti cartea Imparatul cu sapca publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Imparatul cu sapca

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Ardelean din Ineu, urmas a doua vechi familii romanesti ai caror stramosi coboara pina la inceputurile secolului al XVIII-lea, Radu Calin Cristea a strabatut tranzitia postcomunista pastrindu-si constiinta nealterata de compromisuri. Director al Muzeului National al Literaturii Romane, Director General (interimar) si, in continuare, Redactor-sef al Departamentului Literatura si Arte din TVR pentru citeva luni, membru al CNA, Radu Calin Cristea nu si-a incalcat principiile morale.“ Emil Constantinescu, Presedinte al Romaniei (1996-2000)„Radu Calin Cristea este unul dintre cei mai buni jurnalisti din Romania. El radiografiaza realitatea cu acuratetea unui scaner foarte performant, cintareste faptele cu precizia unei balante deosebit de fine, slujindu-si auditoriul cu modestie si cu o impecabila obiectivitate. Intr-o tara in care presa se numara printre cele mai corupte, arogante si iresponsabile segmente ale societatii, Radu Calin Cristea nu este contemporanul timpului sau. El inca mai crede in cinste, limpezime, civilitate si simt al raspunderii. Niciodata ostentative, calitatile narative ale lui Radu Calin Cristea sunt acelea ale unui scriitor de prima mana. El cunoaste, respecta si foloseste puterea imensa a Cuvintului, asa cum putini colegi de breasla sint in stare sau doresc s-o faca.“ Dorin Tudoran, scriitor, jurnalist, disident anticomunist….

Cartea Imparatul cu sapca PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.