Home Carti PDF Imperativele Adolescentei de Chris Simion

[PDF] Imperativele Adolescentei de Chris Simion

Coperta Carte Imperativele Adolescentei

Iti doresti sa citesti cartea Imperativele Adolescentei scrisa de Chris Simion si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: „Oamenii nu au incredere decat in clisee. Sau majoritatea dintre ei. Cliseele sunt tipare sigure, mentin confortul. Oceanul fara valuri nu reprezinta niciodata un pericol. Cu cat faci valuri mai mari, cu atat strici linistea celor care vor sa motaie. Dar eu nu mi-am propus sa-mi traiesc viata ca la sanatoriu. Am de gand sa fac galagie. Asa ca daca nu va place, sunteti liberi sa va puneti vata in urechi.” – fragment din Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani, prima carte din Imperativele adolescentei „In afara de moarte, nicio cicatrice nu este de netrait cu ea. Traiesc oameni mutilati. Si nu intotdeauna este din cauza lor. Uneori asa e viata. In dragostea aia unica, atunci cand nu-ti mai apartii, riscul e maxim. In dragostea aceea unica, in orice moment amputarea este posibila. Si nu exista protectie. Daca vrei sa nu suferi, nu traiesti cu adevarat.” – fragment din Dogmatica fericirii, a doua carte din Imperativele adolescentei „Pe cruce scrie anul nasterii si anul mortii. Nu scrie nici data primei angajari, nici data primului imobil achizitionat, nici data cand ti-ai luat prima masina sau data cand te-ai indragostit prima data. Nasterea – moartea, ce e intre se intipareste in suflet si cu ele pleci mai departe in taina.” – fragment din Disperarea de a fi, a treia carte din Imperativele adolescentei Volumul Imperativele adolescentei reuneste primele trei carti ale lui Chris Simion, scrise in perioada liceului, 1994–1996…

Cartea Imperativele Adolescentei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.