Home Carti PDF Imperiul Pisicilor

[PDF] Imperiul Pisicilor

Coperta Carte Imperiul Pisicilor

Iti doresti sa citesti cartea Imperiul Pisicilor publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Imperiul Pisicilor

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Alex Tocilescu este un tip cult, cu imaginatie si umor, caruia ii plac muzica, pisicile, conversatiile si satul 2 Mai. Asa sint si povestirile lui populate cu extraterestri, politicieni, locatari de bloc, diavoli sau feline: au o naturalete absurda, o impuritate elitista si un umor neconventional – trei atuuri care pe unii ii vor face sa ridice statui, iar pe altii din umeri. Caci in realismul paralel al lui Tocilescu se intersecteaza mai toate genurile: parodia si parabola, satira si apocrifa, farsa si pornograficul, fantasy-ul si autofictiunea. Ingenioasele sale proze sint punk, pulp, prozac. Ca si cum Iisus, Harms si Tarantino ar intra intr-un bar unde cinta David Bowie. Orice se poate intimpla. Inclusiv ca barmanul sa fie o pisica.” (Marius Chivu)…

Cartea Imperiul Pisicilor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.