Home Carti PDF In 15 Minute Filosof de Anne Rooney

[PDF] In 15 Minute Filosof de Anne Rooney

Coperta Carte In 15 Minute Filosof

Iti doresti sa citesti cartea In 15 Minute Filosof scrisa de Anne Rooney si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Pe ce ne intemeiem cunoasterea?Ce este mintea? Avem liber arbitru?De ce dumnezeu permite sa se intample atatea lucruri ingrozitoare? Ai vrea sa traiesti vesnic? Oare cainii au suflet? Este credinta religioasa o alegere? Scopul scuza mijloacele? Exista raspunsuri absolut certe? In 15 minute filosof exploreaza cateva dintre intrebarile cruciale care ne definesc existenta si conceptia despre noi insine, ca fiinte omenesti. pe masura ce ne analizam cu atentie ideile, cartea ne ofera numeroase prilejuri pentru antrenarea gandirii critice. Anne rooney a studiat si a obtinut titlul de doctor la trinity college din cambridge. Dupa ce a predat o vreme la universitatile din york si din cambridge, a decis sa urmeze o cariera de scriitor independent. A scris numeroase carti pentru adulti si copii, dedicate stiintelor naturii si celor umaniste, precum si tehnologiei. Locuieste in cambridge si este membru al fundatiei regale pentru literatura de la newnham college, cambridge. Parte din seria idei care sa iti salveze viata, volumul in 15 minute filosof ofera cititorului o introducere accesibila intr-o serie de teme esentiale ale filosofiei, dezvaluind modul in care reflectia filosofica joaca un rol crucial in gandirea si viata noastra de zi cu zi. Fiecare capitol trateaza cate o intrebare majora si ne arata in ce fel cele mai stralucite minti ale lumii au analizat problemele cu care ne confruntam cu totii – chestiuni privitoare la natura lucrurilor, la cine suntem si temeiurile credintelor noastre. Scrisa intr-un stil amuzant si usor de inteles, cartea propune o lectura in care iti va face placere sa te cufunzi… reusind in acelasi timp sa inveti cum sa obtii cat mai mult de la viata…

Cartea In 15 Minute Filosof in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.