Home Carti PDF In adancuri, Tunele, Vol. 2 de Roderick Gordon

[PDF] In adancuri, Tunele, Vol. 2 de Roderick Gordon

Coperta Carte In adancuri, Tunele, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea In adancuri, Tunele, Vol. 2 scrisa de Roderick Gordon si publicata de Corint Junior? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Corint Junior

Descriere completa: Carte tradusa in peste 40 de limbi. In curand, film cu buget extraordinar… drepturi de ecranizare vandute pentru un milion de dolari!Pe fata simti o pala de vant cald, iscata de bataia unor aripi intunecate. A fost cat pe-aci! Ramase in patru labe si incepu sa isi roteasca innebunit capul, pentru a vedea ce anume il ataca. Era convins ca faptura se invartea in cerc, undeva deasupra lui, dar nu foarte departe, si ca avea sa atace din nou, pentru a-l ucide. Aventura din Tunele e departe de a se fi incheiat pentru Will Burrows. In incercarea de a-si gasi tatal, Will coboara si mai adanc sub pamant. De parca situatia n-ar fi fost deja destul de rea, descopera si un complot al organizatiei Styx, cu implicatii catastrofale pentru lumea de la suprafata. Si da peste o sora care nu si-a incheiat inca socotelile cu el… Deschide si citeste la pagina 60!..

Cartea In adancuri, Tunele, Vol. 2 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.