Home Carti PDF In boxa acuzatilor

[PDF] In boxa acuzatilor

Coperta Carte In boxa acuzatilor

Iti doresti sa citesti cartea In boxa acuzatilor publicata de Orizonturi? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre In boxa acuzatilor

Editura: Orizonturi

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Actiunea se desfasoara in Anglia, la Bristol, unde doctorul Geoffrey Quinn este arestat sub acuzatia ca si-ar fi ucis sotia si cei doi copii. Angajata sa il apere, Alison nu pare prea convinsa de nevinovatia lui. Cu atat mai mult cu cat Quinn o minte ori refuza sa lamureasca anumite aspecte din trecutul sau. Investigatiile avocatei ajung in zona unor oameni cu multi bani, extrem de violenti, implicati in afaceri murdare: proxenetism, droguri, trafic de arme si fraude bancare. Cineva incearca sa o omoare, punandu-i o bomba in masina. Dar Alison, o personalitate puternica, este ferm hotarata sa-si salveze clientul. Ea se straduieste din rasputeri sa patrunda in trecutul doctorului pentru a descoperi daca este vorba de o inscenare sau de o razbunare personala. Procesul lui Quinn se apropie si sansele sale de scapare nu se intrevad… Totusi, ceva se intampla… Iar finalul este naucitor !…

Cartea In boxa acuzatilor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.