Home Carti PDF In cautarea unor istorii uitate. Familii romanesti si peripluri apusene de...

[PDF] In cautarea unor istorii uitate. Familii romanesti si peripluri apusene de Mihai Sorin Radulescu

Coperta Carte In cautarea unor istorii uitate. Familii romanesti si peripluri apusene

Iti doresti sa citesti cartea In cautarea unor istorii uitate. Familii romanesti si peripluri apusene scrisa de Mihai Sorin Radulescu si publicata de Vremea? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vremea

Descriere completa: Autorul a mers, de asemenea, pe urmele unora dintre ele in Occident, cautand si depistand unele prezente romanesti putin sau deloc cunoscute. Mihai Sorin Radulescu Nascut in 1966 la Bucuresti. Licentiat al Facultatii de Istorie din Bucuresti (1991).Diploma de Studii Aprofundate (1992) si Doctorat in Istorie (1995), ambele obtinute la „Institut National des Langues et Civilisations Orientales” (INALCO) din Paris. Cercetator la Institutul de Istorie „N. Iorga” (1991-1996), profesor la Facultatea de Istorie a Universitatii din Bucuresti. Alte carti publicate: Elita liberala romaneasca 1866-1900 (1998; teza de doctorat); Genealogii (1999); Genealogia romaneasca. Istoric si bibliografie (2000); Memorie si stramosi (2002) si Cu gandul la lumea de altadata (2005). Coautor la doua manuale de istorie de liceu. A ingrijit, in colaborare si singur, trei volume: Emanoil Hagi-Mosco, Bucuresti. Amintirile unui oras (1995); Timpul istoriei. Profesorului Dinu C. Giurescu (1998); Vasile Panopol, Pe ulitele Iasului (2000). A publicat numeroase studii si articole la periodice stiintifice din tara si strainatate, precum si in presa culturala. De asemenea, a participat la multe manifestari stiintifice peste hotare…

Cartea In cautarea unor istorii uitate. Familii romanesti si peripluri apusene in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.