Home Carti PDF In flacari de Linda Howard

[PDF] In flacari de Linda Howard

Coperta Carte In flacari

Iti doresti sa citesti cartea In flacari scrisa de Linda Howard si publicata de Miron? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Miron

Descriere completa: Cind Jenner Redwine a cistigat la loterie nu si-a imaginat ca isi va gasi vreodata locul in lumea celor bogati. Sapte ani mai tirziu, ea isi gaseste o prietena – si un ghid prin lumea celor privilegiati – pe fermecatoarea Sydney Hazlett, care o invita intr-o croaziera caritabila la bordul unui vas de lux. Totul se transforma intr-un adevarat film de Hitchcock. Jenner este luata ostatica de un strain amenintator si este atrasa intr-un joc al intrigilor si pericolelor. Dar teama de rapitorul ei se transforma in fascinatie iar ea redescopera sentimente pe care nu le-a mai avut de ani. Isi da seama ca a gasit in sfirsit motivul pentru care merita sa traiasca – daca va supravietui…

Cartea In flacari in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.