Home Carti PDF In sangele tatalui de Ciprian Mitoceanu

[PDF] In sangele tatalui de Ciprian Mitoceanu

Coperta Carte In sangele tatalui

Iti doresti sa citesti cartea In sangele tatalui scrisa de Ciprian Mitoceanu si publicata de Crux Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Crux Publishing

Descriere completa: Intr-un viitor mai putin indepartat decat ne-ar placea sa fie, Justitia nu mai este oarba. Dimporiva, ea vede adanc in sangele oamenilor, in ADN-ul lor si in mintea lor, fara insa a le putea patrunde si in suflete. Ce se intampla atunci cand, in numele sigurantei cetateanului, un complet de judecata trimite un om nevinovat la detentie pe viata, numai si numai pentru ca acesta pare predispus genetic la a deveni (candva, poate) un viitor criminal? Si ce se intampla atunci cand un ucigas in serie face ravagii cumplite, la adapostul unui chip blajin? Cadere si inaltare, viata si moarte, accidente nefericite si premeditare, suspans, actiune si o mie de intrebari. In sangele tatalui este un roman science – fiction de exceptie, o distopie intunecata si un thriller pasionant in care personajele par prinse pe veci in panza de paianjen a sortii. Destin sau… predestinare genetica?..

Cartea In sangele tatalui in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.