Home Carti PDF In vrie de VT Morogan

[PDF] In vrie de VT Morogan

Coperta Carte In vrie

Iti doresti sa citesti cartea In vrie scrisa de VT Morogan si publicata de Crime Scene Press? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Crime Scene Press

Descriere completa: Noul roman al cuplului de autori care semneaza VT Morogan investigheaza activitatile tenebroase ale unui serviciu secret ignorat de publicul larg. Fondat de catre un cartel cu o mare forta financiara, el urmareste stimularea vanzarilor de arme prin crearea pe mapamond a unor zone de conflict sau prin mentinerea altora deja existente. In fruntea lui se afla indivizi cinici, influenti, cu o nepotolita sete de inavutire. In societate pozeaza drept oameni de afaceri onesti, in realitate, insa, nu ezita sa foloseasca asasinatul ca sa-si atinga scopurile. De fapt, si alti eroi isi ascund adevarata identitate si intentiile reale potrivit carora actioneaza. In carte apar personaje intalnite si in alte scrieri ale celor doi autori – Viorica si Teodor Morogan. Printre ele – frumoasa Alexa Vancea si Viktor Laho. Fiecare dintre ei trece prin momente periculoase, avand nevoie de multa ingeniozitate si curaj pentru a scapa de capcanele ce li se intind. In vartejul unor intamplari tensionate, protagonistii par sa intre in vrie, iar situatia e pe punctul sa le scape tuturor de sub control. Vor reusi fortele situate de partea Binelui sa reinstaureze starea de normalitate si sa-i neutralizeze pe cei care ravnesc escaladarea conflictelor? Raspunsul il puteti afla citind acest roman captivant…

Cartea In vrie in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.