Home Carti PDF Incantare. Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti

[PDF] Incantare. Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti

Coperta Carte Incantare. Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti

Iti doresti sa citesti cartea Incantare. Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Incantare. Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti

Editura: Publica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Incantarea, asa cum este ea definita de Guy Kawasaki, nu vorbeste despre manipularea oamenilor. Acest sentiment transforma situatiile si relatiile interumane. Converteste ostilitatea in amabilitate si remodeleaza amabilitatea in afinitate. Ii transforma pe sceptici si cinici in persoane increzatoare, iar pe cei indecisi in indivizi loiali. Sentimentul de incantare poate aparea in timpul unei tranzactii comerciale, al unei negocieri dificile intre companii concurente sau chiar atunci cand iti innoiesti statusul pe Facebook. Incantarea este un instrument mai puternic decat tehnicile traditionale de persuasiune si manipulare si chiar mai eficient decat tehnicile clasice de marketing de care toata lumea abuzeaza. „Eu definesc sentimentul de incantare ca fiind procesul prin care oamenii se delecteaza cu un produs, serviciu, organizatie sau idee.“ – Guy Kawasaki…

Cartea Incantare. Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.