Home Carti PDF Inclestarea regilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 2 de George...

[PDF] Inclestarea regilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 2 de George R.R. Martin

Coperta Carte Inclestarea regilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Inclestarea regilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 2 scrisa de George R.R. Martin si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nemira

Descriere completa: Acest volum a fost publicat la editura Nemira in colectia Nautilus SF si face parte din seria Cantec de gheata si foc, scrisa de George R. R. Martin. Aceasta contine si volumele: Urzeala tronurilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 1Iuresul sabiilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 3Festinul ciorilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 4Dansul dragonilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 5 Inclestarea regilor este cel de-al doilea volum din saga fantasy Cantec de gheata si foc. Aceasta saga este o complexa intriga politica, cu dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni disparuti demult.„Timpul si-a iesit din matca. Vara de zece ani, linistita si imbelsugata, isi anunta sfarsitul, iar raceala dura a iernii se apropia ca o bestie infuriata. Cei doi conducatori care asigurasera linistea taramului, Lordul Eddard Stark si Robert Baratheo, au cazut prada intrigilor si tradarii. De la fortareata Dragonstone pana la taramurile amenintatoare din Winterfell, haosul a pus stapanire pe toata suflarea, iar pretendentii la tronul celor Sapte Regate sunt hotarati sa isi impuna vointa prin foc si distrugere.“..

Cartea Inclestarea regilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 2 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.