Home Carti PDF Indicii anatomice

[PDF] Indicii anatomice

Coperta Carte Indicii anatomice

Iti doresti sa citesti cartea Indicii anatomice publicata de Crime Scene Press? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Indicii anatomice

Editura: Crime Scene Press

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Gripele se succedeau fara intrerupere, aviara, stomacala, porcina, bovina, spaniola, de tip Hong-Kong, etc. Vaccinurile apareau in acelasi ritm vertiginos, iar guvernele le cumparau cu banii din impozite si le stocau spre binele si fericirea populatiei indobitocite de atatea primejdii. Cativa ajungeau fabulos de bogati, mai multi foarte bogati, altii doar bogati iar unii, majoritatea de fapt, reuseau sa-si pastreze serviciile bine remunerate. Cerere si oferta. Legea mult laudata a economiei de piata. Cand cererea nu exista, atunci trebuia creata, uneori chiar cu forta, deoarece cartelurile industriei farmaceutice iti ofereau deja produsele. Populatia trebuia transformata, incetul cu incetul intr-o masa ascultatoare de bolnavi, care asteptau cu sufletul la gura aparitia noilor medicamente, mult mai eficiente decat cele anterioare, a noilor echipamente si metode de analiza, mult mai sofisticate, mai costisitoare, decat cele din urma cu un an….

Cartea Indicii anatomice PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.