Home Carti PDF Indrazneste sa iubesti

[PDF] Indrazneste sa iubesti

Coperta Carte Indrazneste sa iubesti

Iti doresti sa citesti cartea Indrazneste sa iubesti publicata de Epica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Indrazneste sa iubesti

Editura: Epica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Dac-ar sti cineva adevarul despre viata pe care o duce acasa Beth Risk, mama ei ar fi trimisa la inchisoare, iar Beth, adolescenta de saptesprezece ani, cine stie unde. Asa ca ea isi protejeaza mama cu orice pret. Pana in ziua in care unchiul ei isi face brusc aparitia, fortand-o pe Beth sa aleaga intre libertatea mamei si propria fericire. Asa se intampla ca Beth se pomeneste locuind impreuna cu o matusa care n-o vrea si frecventand o scoala pe care n-o intelege. Deloc. Cu exceptia unui baiat care n-ar trebui s-o inteleaga, si totusi…Ryan Stone e baiatul de aur al orasului, un jucator de baseball vedeta…cu secrete pe care nu le poate destainui oricui. Nici macar prietenilor cu care imparte totul, inclusiv permanentele provocari spre fapte nebunesti. Iar cea mai nebuneasca dintre toate? S-o invite la o iesire impreuna pe skaterita care nici ca putea sa fie mai putin interesata de el. Dar ceea ce debuteaza ca o provocare ajunge sa fie o atractie intensa la care nu se asteptau nici Ryan, nici Beth. Dintr-odata, baiatul cu imagine impecabila isi risca implinirea visurilor — si viata — pentru fata pe care o iubeste, iar fata care nu lasa pe nimeni sa se apropie prea mult se provoaca pe ea insasi sa vrea totul……

Cartea Indrazneste sa iubesti PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.