Home Carti PDF Influenta evreilor in lume

[PDF] Influenta evreilor in lume

Coperta Carte Influenta evreilor in lume

Iti doresti sa citesti cartea Influenta evreilor in lume publicata de Vicovia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Influenta evreilor in lume

Editura: Vicovia

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Situatia curenta din Statele Unite este rezultatul unei desfasurari teribile de influenta si putere ebraica. Trebuie sa meditam la faptul ca evreii americani au reusit sa mentina un sprijin incontestabil pentru Israel in ultimii treizeci si cinci de ani, in ciuda faptului ca Israelul a confiscat teritorii si s-a angajat in reprimarea brutala a palestinienilor din regiunile invadate – reprimare ce va sfarsi, cel mai probabil, cu expluzarea sau subjugarea completa, cu degradarea si apartheidul. In timpul aceleiasi perioade, organizatiile ebraice din America au constituit o forta importanta -dupa parerea mea, forta principala – in formarea unui stat dedicat suprimarii identitatii etnice a europenilor, in incurajarea imigratiei multi-etnice in S. U.A. si in formarea unui sistem juridic si aunei ideologii culturale cu o sensibilitate obsesiva la nemultumirile si interesele minoritatilor etnice: cultura Holocaustului….

Cartea Influenta evreilor in lume PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.