Home Carti PDF Infrunta viitorul de Chris Carter

[PDF] Infrunta viitorul de Chris Carter

Coperta Carte Infrunta viitorul

Iti doresti sa citesti cartea Infrunta viitorul scrisa de Chris Carter si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Adaptat de Elisabeth Hand. Cand centrul orasului Dallas e zguduit de o explozie, autoritatile o pun pe seama unui act terorist. Putini sunt dispusi sa creada ca menirea deflagratiei e sa stearga urmele unui adevar incomod si periculos, ca unda verde a venit de pe coridoarele puterii si ca secretul care trebuie protejat indica existenta unui virus anterior rasei omenesti. Fox Mulder si Dana Scully incearca sa dezlege enigma, chiar daca asta le pericliteaza cariera, le ameninta viata si le transforma putinele certitudini in semne de intrebare…

Cartea Infrunta viitorul in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.