Home Carti PDF Ingeri de gheata, Dincolo de moarte, Vol. 3 de Adina Speteanu

[PDF] Ingeri de gheata, Dincolo de moarte, Vol. 3 de Adina Speteanu

Coperta Carte Ingeri de gheata, Dincolo de moarte, Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Ingeri de gheata, Dincolo de moarte, Vol. 3 scrisa de Adina Speteanu si publicata de Tritonic? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Tritonic

Descriere completa: Dupa ce a devenit conducatoarea strigoilor, toti au crezut ca situatia in Strygorra se va imbunatati. Dar Nataliei ii este greu sa se vada in fruntea unui popor pe care uneori nu il poate intelege, mai ales dupa ce a fost la un pas de moarte in temnita lui Dragos. Toate incercarile ei de a-si proteja familia devin inutile, iar secretele pe care le ascunde de ceilalti strigoi incep sa iasa la lumina. Desi lupta cu toate fortele pentru a face fata greutatilor, batalia se transforma rapid intr-un joc in care fiecare risca totul sau nimic. Spionul de care se temeau este mai aproape decat au crezut, punand in pericol viata membrilor Garzii. Pentru a-i salva, Natalia face un pact cu persoana care ii poate rani in orice moment. Intr-un taram in care adevarul este cel mai pazit secret, ar putea relatiile de prietenie sa dureze la nesfarsit?..

Cartea Ingeri de gheata, Dincolo de moarte, Vol. 3 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.