Home Carti PDF Ingerul de pe autostrada si alte romane ale unchiului Serenus de...

[PDF] Ingerul de pe autostrada si alte romane ale unchiului Serenus de Cristian Badilita

Coperta Carte Ingerul de pe autostrada si alte romane ale unchiului Serenus

Iti doresti sa citesti cartea Ingerul de pe autostrada si alte romane ale unchiului Serenus scrisa de Cristian Badilita si publicata de Vremea? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vremea

Descriere completa: In „testament”, unchiul Serenus mentioneaza doar atat, cu privire la „capodopurile” sale: „Nu tin sa fie publicate. Dar nici nu ma opun. Nepotul meu va face cum va crede el de cuviinta.” Am „crezut de cuviinta” sa incep cu publicarea acestui volum de „romane”. E un volum nedatat, dar scris spre sfarsitul vietii. Imi povestise la o cina, razand „sardonic”, cateva scene dintr-o „carte de bazaconerii, o culegere de romane-haiku, de care m-am apucat zilele acestea”. Apoi mi-a tinut o mica prelegere despre acest nou gen literar „inventat pentru cititorul zilelor noastre, grabit, dar in acelasi timp insetat de profunzime, incult, dar cu un simt estetic mult mai dezvoltat decat la cititorii din secolele trecute”. Inutil sa spun ca n-am intervenit deloc in texte. Alesesem ca titlu initial Romanele unchiului Serenus, dar editorul m-a convins sa renunt si sa accept titlul actual. Sa dam cezarilor ce-i al cezarilor!..

Cartea Ingerul de pe autostrada si alte romane ale unchiului Serenus in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.