Home Carti PDF Ingropati in cer. Povestea extraordinara a serpasilor din cea mai neagra...

[PDF] Ingropati in cer. Povestea extraordinara a serpasilor din cea mai neagra expeditie de pe K2 de Peter Zuckerman

Coperta Carte Ingropati in cer. Povestea extraordinara a serpasilor din cea mai neagra expeditie de pe K2

Iti doresti sa citesti cartea Ingropati in cer. Povestea extraordinara a serpasilor din cea mai neagra expeditie de pe K2 scrisa de Peter Zuckerman si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Cand Edmund Hillary a cucerit Everestul in 1953, a fost insotit de serpasul Tenzing Norgay. Si inainte, si dupa aceea, in cele mai multe expeditii organizate de occidentali, serpasii au fost eroii din fundal. In august 2008, cand unsprezece alpinisti si-au pierdut viata pe K2, cel mai periculos varf din lume, doi dintre serpasi au supravietuit. Bazandu-se pe noi surse si interviuri, Ingropati in cer ne dezvaluie pentru prima data povestea lor uluitoare. Peter Zuckerman si Amanda Padoan le urmaresc drumul din satele natale izolate pe inaltimile muntilor Himalaya pana in mahalalele din Kathmandu si, mai apoi, pana la aventura de pe K2, care le va schimba viata si le va aduce celebritatea.„Sunt unul dintre putinii supravietuitori ai «triumfului si tragediei» expeditiei de pe K2 din 2008. Am scris si o carte, Surviving K2, am citit foarte mult despre aceasta expeditie istorica… Insa Ingropati in cer mi-a depasit asteptarile, pentru ca descrie in detaliu diferentele culturale si importanta alpinistilor orientali.“ – Wilco van Rooijen..

Cartea Ingropati in cer. Povestea extraordinara a serpasilor din cea mai neagra expeditie de pe K2 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.