Home Carti PDF Inima de piatra de Luanne Rice

[PDF] Inima de piatra de Luanne Rice

Coperta Carte Inima de piatra

Iti doresti sa citesti cartea Inima de piatra scrisa de Luanne Rice si publicata de Orizonturi? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Orizonturi

Descriere completa: Dupa o casnicie esuata, frumoasa Maria Dark, arheolog de profesie, revine pe meleagurile natale, intr-un orasel de provincie din satul Connecticut. Aici se afla mama sa, Hallie, si cei doi frati, Peter si Sophie. Sosind intr-o alta lume, Maria este de-a dreptul socata de comportamentul straniu al Sophiei si de indiferenta celor din jur fata de aceasta, Curand, ea descopera cu groaza adevaratele motive ce au adus-o pe sora sa intr-o asemenea stare. Maria incearca din rasputeri sa rezolve problema, dar nimeni din familie, nici chiar cea aflata in suferinta, nu o ajuta. Lucrurile se indreapta implacabil spre o tragedie, Intr-o noapte, Sophia ii da un telefon, informand-o sec ca si-a omorat sotul. O nenorocire care, in curand, este urmata de o alta, mai ingrozitoare…

Cartea Inima de piatra in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.