Home Carti PDF Inima deschisa, minte deschisa. Trezirea iubirii pure din tine

[PDF] Inima deschisa, minte deschisa. Trezirea iubirii pure din tine

Coperta Carte Inima deschisa, minte deschisa. Trezirea iubirii pure din tine

Iti doresti sa citesti cartea Inima deschisa, minte deschisa. Trezirea iubirii pure din tine publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Inima deschisa, minte deschisa. Trezirea iubirii pure din tine

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Tsoknyi Rinpoche (n. 1966) este unul dintre cei mai renumiti invatatori budisti tibetani formati in afara Tibetului. Maestru in disciplinele practice si filosofice ale budismului tibetan, el este indragit de adeptii din intreaga lume pentru stilul accesibil, altruismul, umorul si autoironia de care da dovada, dar si pentru observatiile sale profund personale si pline de intelegere asupra naturii umane. Casatorit si tata a doua fiice, Tsoknyi Rinpoche reuseste totusi sa impace viata de familie cu un program solicitant ce implica diseminarea invataturilor tibetane in intreaga lume si administrarea a doua manastiri de calugarite din Nepal, precum si a uneia dintre cele mai mari manastiri de calugarite din Tibet si a peste 50 de centre de practica budista tibetana. Mai multe informatii despre Tsoknyi Rinpoche, invataturile si actiunile intreprinse de el pot fi gasite accesand siteul: www. tsoknyirinpoche. org. Eric Swanson semneaza impreuna cu Yongey Mingyur Rinpoche bestsellerul Bucuria de a trai (Curtea Veche Publishing, 2008) si volumul care ia urmat acestuia, Bucuriile intelepciunii (Curtea Veche Publishing, 2013). Cu studii la Yale si la Juilliard, Swanson este autorul mai multor carti de fictiune si de nonfictiune. Dupa ce sa convertit la budism, in 1995, a semnat, in calitate de coautor, cartea Karmapa, The Sacred Prophecy, iar apoi, in calitate deā€ˆautor, volumul What the Lotus Said, relatarea unei calatorii pe care a facuto in estul Tibetului. Inima deschisa, minte deschisa prezinta, simplu si concis, invataturile marelui budist tibetan Tsoknyi Rinpoche si ofera, in acelasi timp, raspunsuri la intrebarile noastre despre iluminarea spirituala. A te elibera de suferinta este conditia esentiala atunci cand vrei sa faci loc fericirii si iubirii pure, iar arta tibetana antreneaza mintea si permite regasirea esentei profunde a tuturor lucrurilor. Tsoknyi Rinpoche ne arata calea ce trebuie urmata pentru a redescoperi energiile latente spirituale care salasluiesc in fiecare…

Cartea Inima deschisa, minte deschisa. Trezirea iubirii pure din tine PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.