Home Carti PDF Inima pura, minte iluminata. Viata si corespondenta unei sfinte zen irlandeze...

[PDF] Inima pura, minte iluminata. Viata si corespondenta unei sfinte zen irlandeze de Maura O’Halloran

Coperta Carte Inima pura, minte iluminata. Viata si corespondenta unei sfinte zen irlandeze

Iti doresti sa citesti cartea Inima pura, minte iluminata. Viata si corespondenta unei sfinte zen irlandeze scrisa de Maura O’Halloran si publicata de ATMAN? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ATMAN

Descriere completa: Complet captivanta de la inceput pana la final, cartea Inima pura, minte iluminata este o poveste reala de care s-ar putea sa te indragostesti. Clasicele memorii ale Maurei O’Halloran au inspirat deja muzicieni si artisti indragiti, un film documentar si numerosi cititori. Aceasta editie extinsa include materiale noi precum jurnalele si scrisorile sale de dinainte de a ajunge in Japonia, romanul ei neterminat si o postfata ce trateaza impactul cultural deosebit al cartii. La doar 24 de ani, Maura a calatorit in Japonia, unde a inceput sa studieze si sa practice zen sub ghidarea unui maestru zen veritabil. A ajuns sa fie recunoscuta ca maestra zen intr-un timp neobisnuit de scurt. Cartea aceasta este marturia realizarilor sale. Maura O’Halloran Intr-o mica manastire budista din nordul Japoniei se afla statuia unei tinere femei irlandezo-americane care a trait acolo la inceputul anilor ’80. In cursul celor trei ani a de practica zen in Iwate si Tokio a fost cunoscuta drept Maura-san sau Soshin-san, dupa numele sau monastic. A primit transmiterea invataturilor lui Buddha in 1982 si a murit intr-un accident auto, in Thailanda, sase luni mai tarziu. A calatorit foarte mult inainte de a ajunge in Japonia, fiind un spirit rebel si extrem de nonconformist. A vizitat Grecia, Italia, nordul Africii, Franta si Marea Britanie, Statele Unite, Canada, si America Latina. In Boston, unde s-a nascut Maura, sau in Dublin, unde si-a petrecut tineretea si anii studentiei, nu se stia mai nimic despre experienta sa de calugarita zen pana la aparitia documentarului biografic Maura: A Japanese Journey, produs de televiziunea nationala irlandeza in 2002…

Cartea Inima pura, minte iluminata. Viata si corespondenta unei sfinte zen irlandeze in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.