Home Carti PDF Innoirea inimii de Dallas Willard

[PDF] Innoirea inimii de Dallas Willard

Coperta Carte Innoirea inimii

Iti doresti sa citesti cartea Innoirea inimii scrisa de Dallas Willard si publicata de Imago Dei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Imago Dei

Descriere completa: In calitate de crestini, stim ca suntem fapturi noi in Isus, asa ca incercam sa ne comportam intr-un mod diferit, sperand ca lucrul acesta ne va face sa fim tot mai asemenea Lui. Insa schimbarea comportamentului exterior nu ne schimba inimile. Doar prin harul lui Dumnezeu putem fi transformati in interiorul nostru. Innoirea inimii pune o baza biblica pentru intelegerea a ceea ce autorul Dallas Willard numeste “transformarea spiritului”: un proces divin ce actioneaza din interior spre exterior si “aduce fiecare element al fiintei noaste in armonie cu vointa lui Dumnezeu”. Aceasta abordare noua a cresterii spirituale explica motivele biblice pentru care crestinii trebuie sa se schimbe la nivelul celor sase aspecte ale vietii: gandirea, sentimentele, vointa, trupul, contextul social si sufletul. De asemenea, Dallas schiteaza un tipar general al transformarii in fiecare domeniu, nu o formula sterila, ci mai degraba un proces practic care poate fi urmat fara vinovatia perfectionismului cu care se lupta asa de multi crestini. Nu accepta multumirea de sine! Accepta provocarea pe care ti-o ofera Innoirea inimii de a deveni un ucenic intentional al lui Isus Cristos, schimbandu-te zilnic in timp ce umbli alaturi de El.”Nimeni n-a gandit mai profund ca Dallas Willard in ce priveste personalitatea umana si modul in care poate fi ea transformata in asemanarea cu Cristos. Recomand calduros cartea Innoirea inimii. DR. RICHARD J. FOSTER, autor, Celebrarea disciplinei”Cartea aceasta a lui Dallas este cea mai buna carte practica a sa. In timp ce explica modul in care opereaza dimensiunile sinelui si cum pot fi ele transformate, el ne invita in viata Imparatiei lui Dumnezeu.”JAN JOHNSON. autoare, Invitation to the Jesus Life; coautoare, Innoirea inimii in practica zilnica si Dallas Willard’s Study Guide to The Divine Conspiracy..

Cartea Innoirea inimii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.