Home Carti PDF Insomniile Marinei de Marina Almasan

[PDF] Insomniile Marinei de Marina Almasan

Coperta Carte Insomniile Marinei

Iti doresti sa citesti cartea Insomniile Marinei scrisa de Marina Almasan si publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Leda

Descriere completa: „40 de saptamani sunt necesare pentru a aduce pe lume un pui de om. Atunci de ce n-ar fi suficiente 40 de articole pentru a aduce pe lume o carte? Am adunat, in acest volum, cele 40 de insomnii pe care mi le-a gazduit Mehedinteanul, o gazeta de la mal de Dunare, pe care un om drag mi-a intins-o, la o cotitura a cursului meu de viata, spre a-mi fi confidenta, pret de cateva zeci de saptamani. […] Veti descoperi, intre filele acestei carti, gandurile mele de femeie, de sotie, de fosta sotie, de mama, de… «amanta» (!), de femeie singura, de jurnalist, de om de televiziune, de simplu cetatean. Personal, o iau ca pe un «antrenament» pentru romanul pe care am inceput deja sa-l scriu. […] M-as bucura ca unii dintre dumneavoastra sa aiba de invatat cate ceva din aceasta trecere a mea prin lume, din pasii pe care i-am facut, din gandurile si emotiile mele, din izbanzile, dar si din esecurile pe care le-am traversat. Lectura placuta!… Si va multumesc ca v-a ti descaltat la intrarea in viata mea.“ – Marina Almasan..

Cartea Insomniile Marinei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.