Home Carti PDF Instruire asistata de calculator. Didactica informatica de Adrian Adascalitei

[PDF] Instruire asistata de calculator. Didactica informatica de Adrian Adascalitei

Coperta Carte Instruire asistata de calculator. Didactica informatica

Iti doresti sa citesti cartea Instruire asistata de calculator. Didactica informatica scrisa de Adrian Adascalitei si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Instruirea asistata de calculator (IAC) este o metoda didactica ce valorifica principiile de modelare si analiza cibernetica a activitatii de instruire in contextul noilor tehnologii informatice si de comunicatii. Sinteza dintre resursele pedagogice ale instruirii programate si disponibilitatile tehnologice ale calculatorului (sistem de procesare a informatiei) confera acestei metode de invatamant importante calitati privind: informatizarea activitatii de predare – invatare – evaluare; imbunatatirea instruirii prin intermediul unor actiuni de gestionare – documentare – interogare si simularea automatizata interactiva a cunostintelor si capacitatilor angajate in procesul de invatamant, conform documentelor oficiale de planificare a educatiei. Cuprins: IAC, e-learning si tehnologia de instruire; Teoriile fundamentale ale proiectarii instruirii; Clasificarea programelor de instruire asistata de calculator; Scenarii de desfasurare a instruirii asistate de calculator; Rolul si functiile indrumatorului in IAC; Realizarea materialelor de studiu pentru IAC; Metodologia de concepere, proiectare si realizare a programelor de instruire asistata de calculator; Interactiuni. Comunicatii mediate de calculator si navigabilitate; Modelul unui centru de invatamint IAC (online, e-learning);Elemente de proiectare si standardizare a resurselor pentru e-learning…

Cartea Instruire asistata de calculator. Didactica informatica in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.