Home Carti PDF Instruirea interactiva de Musata-Dacia Bocos

[PDF] Instruirea interactiva de Musata-Dacia Bocos

Coperta Carte Instruirea interactiva

Iti doresti sa citesti cartea Instruirea interactiva scrisa de Musata-Dacia Bocos si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Practicile educative moderne pun din ce in ce mai mult accent pe activizare, considerata premisa unei instruiri si formari eficiente. Volumul ofera repere teoretice si aplicative usor de preluat, de adaptat si de utilizat in practicile participative, prezentind elemente operationale de pedagogie activa si interactiva, designuri curriculare activizante, comentarii si sugestii didactice. Informatiile de ultima ora, ilustrate cu numeroase exemple practice concepute de colaboratori care predau la toate nivelurile de invatamant, vin in sprijinul studentilor, formatorilor, teoreticienilor din domeniul stiintelor educatiei si cadrelor didactice care urmaresc realizarea unei instruiri interactive eficiente. Din cuprins: Instruirea pedagogica – o provocare actuala; Caracterizarea generala a pedagogiei interactive; Profilul practicilor didactice activizante; Mecanisme de conexiune inversa; Mecanismul de feedforward; Metode de dezvoltare a spiritului activ; Reflectia personala; Invatarea bazata pe experiment; Invatarea cooperativa; Invatarea bazata pe jocuri didactice; Invatarea electronica; Metode si tehnici de dezvoltare a spiritului critic…

Cartea Instruirea interactiva in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.