Home Carti PDF Integrarea curiculara si dezvoltarea capacitatilor cognitive de Anca Popovici Borzea

[PDF] Integrarea curiculara si dezvoltarea capacitatilor cognitive de Anca Popovici Borzea

Coperta Carte Integrarea curiculara si dezvoltarea capacitatilor cognitive

Iti doresti sa citesti cartea Integrarea curiculara si dezvoltarea capacitatilor cognitive scrisa de Anca Popovici Borzea si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Structurat in jurul a patru nuclee ideatice cu reverberaţii practice – (1) educaţia secundara, (2) curriculumul integrat, (3) transferul rezultatelor cercetarilor din domeniul psihologiei cognitive şi al neuroştiinţelor in educaţie, (4) identificarea unor modalitaţi coerente de dezvoltare a curriculumului integrat centrat in mod explicit pe formarea capacitaţilor cognitive ale elevilor –, volumul propune o abordare interdisciplinara, situata intre preocuparile legate de ştiinţele educaţiei şi cele privitoare la mecanismele cognitive. Caracterul sau este unul metodologic, concretizindu-se in forma unei taxonomii a capacitaţilor cognitive şi a unui ghid pentru elaborarea cursurilor integrate. Lucrarea se adreseaza cadrelor didactice care doresc sa inţeleaga contextul dezvoltarii curriculare sau sa beneficieze de repere consistente de dezvoltare a unor abordari integrate ale curriculumului, decidenţilor in domeniul politicilor curriculare, experţilor implicaţi in elaborarea produselor curriculare şi, nu in ultimul rind, publicului larg interesat de politicile şi practicile educaţionale actuale şi de perspectiva…

Cartea Integrarea curiculara si dezvoltarea capacitatilor cognitive in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.