Home Carti PDF Inteligenta globala si dezvoltarea umana. Catre o ecologie a invatarii globale

[PDF] Inteligenta globala si dezvoltarea umana. Catre o ecologie a invatarii globale

Coperta Carte Inteligenta globala si dezvoltarea umana. Catre o ecologie a invatarii globale

Iti doresti sa citesti cartea Inteligenta globala si dezvoltarea umana. Catre o ecologie a invatarii globale publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Inteligenta globala si dezvoltarea umana. Catre o ecologie a invatarii globale

Editura: Institutul European

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Dezbateri contemporane a editurii Institutul European .Doua caracteristici remarcabile consacra valoric lucrarea de fata: multitudinea de planuri de lectura si intelegere pe care se dezvolta aceasta, cat si metadisciplinaritatea corpului conceptual. Astfel, volumul Inteligenta Globala si Dezvoltarea Umana poate fi abordat in aceeasi masura ca eseu asupra dinamicii viitorului si a evolutiei educatiei, gandirii si mentalitatilor umane in contextul actual al globalizarii si al erei informatiei, ca studiu bine documentat, impartial formulat si fundamentat asupra diversitatii culturale si a status quo-ului mediului academic (fie el educational sau stiintific) occidental (si nu numai), cat si ca manifest coagulant al unei atitudini ecologice profunde privind modul in care se formeaza, se constituie si se manifesta natura umana in prezent (in special daca este parcurs impreuna cu volumul complementar Remapping Knowledge). Mai important insa, lulcrarea nu se opreste la nivelul discursului livresc, ci propune algortimi perfect implementabili in structurile institutionale universitare contemporane, sub forma programului Managementul Intercultural al Cunoasterii, proiect pilot de educatie si leadership global. Merita avuta in vedere si originalitatea redefinirii, recalibrarii si a recontextualizarii semantice a conceptelor filosofice, estetice si stiintifice cu care opereaza autorul….

Cartea Inteligenta globala si dezvoltarea umana. Catre o ecologie a invatarii globale PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.