Home Carti PDF Intepenit

[PDF] Intepenit

Coperta Carte Intepenit

Iti doresti sa citesti cartea Intepenit publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Intepenit

Editura: Pandora M

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Nominalizata la Irish Book Awards Children’s Book of the Year si Galaxy Book Awards Children’s Book of the Year. Totul a inceput cand zmeul lui Floyd s-a blocat intr-un copac… Lucrurile au luat-o cu adevarat razna cand Floyd a aruncat cu un pantof ca sa elibereze zmeul, dar pantoful s-a blocat si el, urmat de… o scara, o galeata de vopsea, chiuveta din bucatarie, un urang-utan si o balena care se afla in locul si la momentul nepotrivit. Si asta a fost doar inceputul dezastrului. Floyd cauta cu disperare o solutie sa rezolve situatia o data pentru totdeauna… Despre Lost and Found: „O poveste care-ti merge direct la inima.“ – Guardian Despre The Heart and the Bottle: „Profund si emotionant.“ – Irish Times Oliver Jeffers face arta si spune povesti. Dupa succesul debutului sau, How to Catch a Star, a continuat sa creeze o serie de carti foarte bine primite, printre care Lost and Found (dupa care s-a facut un film de animatie premiat), The Way Back Home, The Incredible Book Eating Boy, The Great Paper Caper, The Heart and the Bottle, Up and Down, This Moose Belongs to Me si Once Upon an Alphabet. De asemenea, a creat o serie de carti ilustrate despre niste personaje numite The Hueys si a ilustrat The Day the Crayons Quit si The Day the Crayons Came Home (scrise de Drew Daywalt), precum si Fred, prietenul imaginar (scrisa de Eoin Colfer). Originar din nordul Irlandei, acum locuieste si lucreaza in Brooklyn, New York….

Cartea Intepenit PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.