Home Carti PDF Intoarcerea: Am murit, din fericire 1

[PDF] Intoarcerea: Am murit, din fericire 1

Coperta Carte Intoarcerea: Am murit, din fericire 1

Iti doresti sa citesti cartea Intoarcerea: Am murit, din fericire 1 publicata de Quantum Publishers? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Intoarcerea: Am murit, din fericire 1

Editura: Quantum Publishers

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Tanara Oriana moare intr-un accident, chiar in ziua nuntii ei. Pentru oricine, acesta ar parea sfarsitul. Nu si pentru ea. Se intoarce ca recuperator de suflete, insa nu la vechea viata si familie, pentru care trebuie sa ramana moarta, ci la una cu totul noua. Rasfatul si confortul, considerate garantate mai inainte, se duc acum pe Apa Sambetei. Va trebui sa lupte pentru a-i salva pe ceilalti, dar si pe sine. Apar noi prieteni, noi dusmani si‚Ķ prima iubire?Exista viata dupa moarte? Unii vor spune ca da, altii ca nu. Dar exista un raspuns la care cu siguranta nu v-ati gandit. Exista recuperatorii de suflete. Smulsi din existentele lor, sunt aruncati in altele, neintrebati de nimeni, fara sa li se ceara acceptul. Trebuie doar sa se supuna legilor celor de Dincolo. Iar unii aleg razvratirea‚Ķ…

Cartea Intoarcerea: Am murit, din fericire 1 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.