Home Carti PDF Intoarcerea in Eclipse Bay de Amanda Quick

[PDF] Intoarcerea in Eclipse Bay de Amanda Quick

Coperta Carte Intoarcerea in Eclipse Bay

Iti doresti sa citesti cartea Intoarcerea in Eclipse Bay scrisa de Amanda Quick si publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lira

Descriere completa: Bunicii lor s-au urat din toata inima. La fel si tatii lor. Si, pentru ca reprezinta urmatoarea generatie din familiile Harte si Madison, toata lumea se asteapta ca si Hannah si Rafe sa se urasca. Hannah Harte, detinatoarea unei companii de succes ce organizeaza nunti, este o femeie cu o viziune sceptica asupra casatoriei. Dar, contrar opiniei celor din jur, ea isi aminteste de noaptea de demult petrecuta pe plaja cu Rafe, cand el s-a dovedit a fi mai mult decat „baiatul cu reputatie proasta din familia Madison”. Iar Rafe isi aduce aminte, la randul sau, de gestul plin de curaj al lui Hannah, care a demonstrat ca spiritul sau aprig si sincer era mai puternic decat orice vrajba istorica dintre familiile lor, salvandu-l de o condamnare aproape sigura la inchisoare. Adusi impreuna de o mostenire surprinzatoare dupa ani intregi in care vietile lor au urmat drumuri separate, Rafe si Hannah se intorc in Eclipse Bay si la ostilitatile care inca le mai despart si le leaga familiile. Si descopera un lucru in acelasi timp incantator si extrem de tulburator: sentimentele care se nasc intre ei pot fi mai presus de secrete, tradari si rivalitati…

Cartea Intoarcerea in Eclipse Bay in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.