Home Carti PDF Introducere in budismul Zen de Daisetz Teitaro Suzuki

[PDF] Introducere in budismul Zen de Daisetz Teitaro Suzuki

Coperta Carte Introducere in budismul Zen

Iti doresti sa citesti cartea Introducere in budismul Zen scrisa de Daisetz Teitaro Suzuki si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Cunoscut in intreaga lume drept unul dintre cei mai mari experti in budismul Zen, Daisetz Teitaro Suzuki a proiectat aceasta carte ca pe un ghid de initiere a cititorilor occidentali. Introducere in budismul Zen este astazi un volum clasic, ce ofera o imagine de ansamblu a Zen-ului, cu accent pe intelegerea propriei persoane si atingerea unei stari de iluminare. Dincolo de aceste aspecte profund spirituale, cei care ii parcurg paginile isi vor putea insusi o serie de reguli fundamentale, usor de urmat, pentru a avea o viata echilibrata si implinita. Din cuprins: Ce este Zen-ul?;Este Zen-ul nihilist?;Zen-ul ilogic; Zen-ul – o afirmatie superioara; Zen-ul practic; Satori sau insusirea unui nou punct de vedere; Koan; Sala de meditatie si viata…

Cartea Introducere in budismul Zen in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.