Home Carti PDF Introducere in teologia liturgica de Alexander Schmemann

[PDF] Introducere in teologia liturgica de Alexander Schmemann

Coperta Carte Introducere in teologia liturgica

Iti doresti sa citesti cartea Introducere in teologia liturgica scrisa de Alexander Schmemann si publicata de Sophia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Sophia

Descriere completa: In cadrul sintezei neopatristice si al miscarii liturgice realizate la inceputul secolului al XX-lea in teologia ortodoxa, parintele Alexander Schmemann este considerat unul dintre cei mai avizati teologi ortodocsi rusi si unul dintre cei mai reprezentativi artizani ai sintezei dintre dogmatica si cultul ortodox. El ramane in spatiul teologiei contemporane unul dintre cei mai mari liturgisti ortodocsi si poate unul dintre cei mai profunzi teologi crestini, care a reusit sa raspunda la provocarile si la problemele spirituale ale modernismului si postmodernismului. Opera sa liturgica si teologica poate fi asemanata cu o Liturghie neintrerupta, ce se intinde peste toate veacurile crestine, pe care a slujit-o cu toata viata, energia si mai ales cu iubirea sa nemarginita pentru ceilalti si cu o smerenie adanca inaintea lui Dumnezeu Cel in Treime, in Biserica preaslavita a lui Hristos…

Cartea Introducere in teologia liturgica in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.