Home Carti PDF Intuitia spirituala de Sorin Cristian Molnar

[PDF] Intuitia spirituala de Sorin Cristian Molnar

Coperta Carte Intuitia spirituala

Iti doresti sa citesti cartea Intuitia spirituala scrisa de Sorin Cristian Molnar si publicata de Ganesha Publishing House? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Ganesha Publishing House

Descriere completa: … chiar daca ai pierdut tot ce aveai, chiar daca esti intr-un loc pustiu si te simti parasit si inconjurat de maracini, nu dispera. Ai tot timpul cu tine un ghid. Linisteste-ti mintea si il vei simti. E foarte discret si te iubeste enorm. Vrei sa il cunosti? Curaj, au mai fost si altii in aceasta situatie si au reusit sa ajunga la destinatie. Cum? Cu ajutorul INTUITIEI SPIRITUALE. Viziunea clara si intuitia sunt daruri pe care le au misticii si care pot fi trezite de catre oricine apreciaza acest mod de cunoastere…

Cartea Intuitia spirituala in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.