Home Carti PDF Invadarea tinutului tearling

[PDF] Invadarea tinutului tearling

Coperta Carte Invadarea tinutului tearling

Iti doresti sa citesti cartea Invadarea tinutului tearling publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Invadarea tinutului tearling

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Al doilea volum al seriei Regina Tinutului Tearling Kelsea este Regina Tinutului Tearling. In ciuda tineretii sale, si-a asumat rapid rolul unui conducator onest, drept si puternic. Dar odata ce refuza sa mai plateasca tributul in oameni tinutului invecinat, Kelsea incalca vointa si interesele Reginei Rosii, un conducator brutal a carui putere se intemeiaza pe magie neagra; aceasta isi trimite temuta armata in Tearling, pentru a lua cu forta ceea ce considera ca i se cuvine. Pe masura ce armata cotropitoare se apropie, Kelsea dezvolta legaturi stranse cu o epoca dina-intea Trecerii si ajunge la un aliat neobisnuit: Lily, care lupta sa-si salveze viata intr-o lume in care a fi femeie este o crima. Atat soarta Tinutului Tearling, cat si sufletul lui Kelsea depind de Lily si de eveniļæ½mentele din viata ei. Dar timpul se dovedeste un adversar redutabil…”Katniss Everdeen, acum ai concurenta serioasa… O continuare extrem de captivanta a seriei Regina Tinutului Tearling.” – Entertainment Weekly”Nu e doar o saga despre tinuturi care se razboiesc intre ele. E o poveste mult mai profunda.” – Library Journal”Un fantasy cu totul aparte, ce te poarta in lumi magice.” – Booklist Erika Johansen si-a luat masteratul la Iowa Writers’ Workshop, una dintre cele mai importante destinatii pentru scriitorii in devenire. A inceput sa lucreze la seria Regina Tinutului Tearling inca din 2007, inspirata de un vis: “Imaginea unor corabii la linia orizontului, lasand in urma un tinut pustiit si indreptandu-se catre un viitor nesigur”. “Am vrut sa-mi imaginez un scenariu de cosmar, o lume in care cartile nu mai au nicio valoare, si sa vad ce se intampla”, declara autoarea intr-un interviu. Erika este o cititoare impatimita, marturisind ca si-a petrecut copilaria cu romanele lui Stephen King si cartile semnate de Poe, Lovecraft, Faulkner si Steinbeck. La Editura Trei, in 2015, a aparut Regina Adevarata, primul volum al seriei Regina Tinutului Tearling – a fost numit versiunea feminina a celebru…

Cartea Invadarea tinutului tearling PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.