Home Carti PDF Invata engleza cu Ziggy&Zaggy. Adventures in Storyland, Vol. 2 (contine DVD)...

[PDF] Invata engleza cu Ziggy&Zaggy. Adventures in Storyland, Vol. 2 (contine DVD) de Georgiana Bose

Coperta Carte Invata engleza cu Ziggy&Zaggy. Adventures in Storyland, Vol. 2 (contine DVD)

Iti doresti sa citesti cartea Invata engleza cu Ziggy&Zaggy. Adventures in Storyland, Vol. 2 (contine DVD) scrisa de Georgiana Bose si publicata de Aramis? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Aramis

Descriere completa: Dragi copii! Ziggy si Zaggy s-au intors cu noi aventuri! Descoperiti ghidusiile simpaticelor personaje din Storyland citind povestile si vizionand DVD-ul!Invitati-va parintii sa se joace alaturi de voi, rezolvand exercitiile amuzante de la finalul fiecarei lectii. Intrand in joc, va veti face noi prieteni si veti indragi limba engleza. Toate conversatiile din carte sunt atat in limba engleza, cat si in limba romana, astfel incat va va fi usor sa le intelegeti. Invatati independent si creati-va propriul program!..

Cartea Invata engleza cu Ziggy&Zaggy. Adventures in Storyland, Vol. 2 (contine DVD) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.