Home Carti PDF Invitatie la ritual de Adrian Mihaescu

[PDF] Invitatie la ritual de Adrian Mihaescu

Coperta Carte Invitatie la ritual

Iti doresti sa citesti cartea Invitatie la ritual scrisa de Adrian Mihaescu si publicata de Vremea? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vremea

Descriere completa: Cuvant-inainte sau un poet cu ras numeric personal Inainte de orice, volumul Invitatie la ritual frapeaza realmente prin jocul cuvintelor. Cred ca in peste 90% dintre cele 49 de poeme intalnim aceasta jonglerie stilistica aflata la limita artificialitatii. Realizate intr-o gama variata, de la simpla compunere de cuvinte (primul cant din Reauavestire) si pana la inventarea unora noi (centrifugim, nasterea prin cézanniana) sau alaturarea lor paradoxala (deformata corect, clarnevazatorul ochi, al foamei nou-nebotezate), aceste calambururi par cand urmarea mestesugului brut al unui jucator de scrabble impatimit (omizi somnivore, spectre umbreliforme se intretaierarhic), cand a finetii unui tesator lingvist (M-am saturat de pacea tesuta la razboaie; obisnuiam sa naufragiem vis-a-vis de vis; Apa Sambetei cum coboara din Vinerea Seaca).(…)Restul e traire. Si munca. Si, de ce nu, ras. Fiindca este absolut necesar sa radem/ cat asteptam in anticamera mortii/ sa fim stampilati cu zodia plangerii. Maria Nicula..

Cartea Invitatie la ritual in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.