Home Carti PDF Ion Ghitulescu – Omul de la microfonul radio de Corneliu Filip

[PDF] Ion Ghitulescu – Omul de la microfonul radio de Corneliu Filip

Coperta Carte Ion Ghitulescu - Omul de la microfonul radio

Iti doresti sa citesti cartea Ion Ghitulescu – Omul de la microfonul radio scrisa de Corneliu Filip si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Biblioteca RAO a editurii RAO.„O Tempora! Aceasta este o carte, de mult asteptata de iubitorii sportului cu balonul rotund, in care eroul principal este inegalabilul comentator radio si om de sport Ion Ghitulescu. Un titlu mai sugestiv decat Ion Ghitulescu – omul de la microfonul radio nici ca se putea. Ba da! Se mai putea titra si «Ghitulescu – omul care da sentinta in direct». Oricum, o combinatie fericita, pe fondul unui interviu fluviu, ne dezvaluie biografia, activitatea generala radio si speciala de comentator sportiv (fotbal de calitate) a celui care a fost, este si va ramane in memoria noastra drept «titan» care ne-a adus pe calea undelor realitatea frumoasa din dreptunghiul verde de pretutindeni. Vocea inegalabila, inflexiunile vocale si trairea sa, fermecau intotdeauna pe cei cu «urechile ciulite», dornici sa afle ce se intampla in iarba proaspata de pe stadioane. Mai rar sa vezi cum trecerea prin timp a conservat o voce cu un timbru particular, vesnic tanar, care mangaie auzul ascultatorilor. In viata mea sportiva, ca fotbalist sau technician, am avut bucuria de a beneficia de epitete, fara masuri ca frumusete, spuse de «nea Ion Ghitulescu», cum adesea ne place sa-l alintam, in transmisiile sau comentariile radio. Alaturi de regretatul Vanea Chirila, el insusi inegalabil al condeiului sportiv sau Cristian Topescu, care te ducea in lumea ireala a fotbalului (sportului) prin anvergura si finetea comentariului sau la TV identific trioul fara egal, as indrazni sa spun, al tuturor timpurilor…Cartea ni-l prezinta in intreaga sa amplitudine pe Ion Ghitulescu, omul care a consacrat viata, a dedicat vocatia si a stat falnic la microfonul radio…Pe masura ce trece timpul, statura sa devine si mai impozanta! Sa ne bucuram de ceea ce vedem cu ochii avizi de inedit in cartea Ion Ghitulescu – omul de la microfonul radio.“ – Mircea Lucescu..

Cartea Ion Ghitulescu – Omul de la microfonul radio in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.