Home Carti PDF Istoria civilizatiei britanice, Vol. 2 de Nicolescu Adrian

[PDF] Istoria civilizatiei britanice, Vol. 2 de Nicolescu Adrian

Coperta Carte Istoria civilizatiei britanice, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Istoria civilizatiei britanice, Vol. 2 scrisa de Nicolescu Adrian si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Sinteze a editurii Institutul European. Buna primire din partea specialistilor si a publicului de care sa bucurat primul volum din Istoria civilizatiei britanice aparut la Editura Institutul European in 1999 la obligat pe autor sa distribuie restul materiei in patru volume de dimensiuni mai mici care, impreuna, sa acopere perioada 16032000. In final, asadar, lucrarea va avea cinci volume in loc de doua. Indicele de nume proprii de persoane apare acum in sistemul traditional de alfabetizare (cu numele de botez mentionat la urma, acolo unde este posibil). In rest, nu sint modificari structurale fata de primul volum. Autorul a contractat o datorie permanenta fata de Ambasada Marii Britanii si Consiliul Britanic din Bucuresti pentru intreg sprijinul profesional acordat Institutului Britanic (Centrul de Studii Culturale Britanice) de pe linga Universitatea din Bucuresti. Aducem pe aceasta cale multumiri speciale Excelentei sale domnului Richard Ralph, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, doamnei Helen Meixner, director, si doamnei Lesley Hayman, director adjunct la Consiliul Britanic. Sintem de asemenea profund indatorati fostului ambasador al Marii Britanii la Bucuresti, Excelenta sa domnul Christopher Crabbie, istoric de profesie, care nea onorat printrun Cuvint Inainte la primul volum. Autorul isi face o placuta datorie de a multumi doamnei dr. Anca Untu Dumitrescu, director, si domnului profesor universitar Sorin Parvu, redactorsef la Editura Institutul European din Iasi, pentru colaborarea fructuoasa la cele doua volume publicate pina in prezent, ambele in conditii grafice deosebite…

Cartea Istoria civilizatiei britanice, Vol. 2 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.