Home Carti PDF Istoria civilizatiei britanice, Vol. 4 de Nicolescu Adrian

[PDF] Istoria civilizatiei britanice, Vol. 4 de Nicolescu Adrian

Coperta Carte Istoria civilizatiei britanice, Vol. 4

Iti doresti sa citesti cartea Istoria civilizatiei britanice, Vol. 4 scrisa de Nicolescu Adrian si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Sinteze a editurii Institutul European. Din cuprins: Anglia sub Casa de Saxa-Coburg-Gotha si Casa de Windsor; Victoria (1837-1901); George V (1910-1936); Expeditii si descoperiri geografice; Moda; Administratia si justitia Istoria civilizatiei britanice a ajuns la volumul cu numarul patru. Prima parte a lucrarii (tomul 1) trateaza despre istoria politica, sociala si economica a Marii Britanii de la urcarea pe tron a reginei Victoria pana la urcarea pe tron a reginei Elisabeta II. Structura volumului este cea din volumele precedente, cu note de subsol (mai succinte, uneori chiar scheletice) si note de capitol (mai ample) si cu toate anexele indispensabile unui aparat critic decent: bibliografie, iconografie, liste de nume proprii si tabel genealogic. Ca si celelalte volume ale monumentalei opere a profesorului Nicolescu, si acesta reprezinta inca o dovada de eruditie si de fina analiza a uneia dintre cele mai importante perioade din istoria Marii Britanii…

Cartea Istoria civilizatiei britanice, Vol. 4 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.